Nieuwjaarsreceptie Oostakker

Op vrijdag 13 januari 2006 hielden gemeenteraadslid Gabi De Boever en Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Deckmyn voor het eerst een nieuwjaarsreceptie in Oostakker. Vanaf 19.00 uur hadden ze leden, sympathisanten en buurtbewoners uitgenodigd in zaal Leopold II in de bredestraat.

Het is niet voor het eerst dat Gabi en Johan samen iets organiseren in Oostakker. Ze hebben ondertussen al een traditie in het organiseren van stoverij-met-friet-avonden.

Net zoals die avonden was ook hun nieuwjaarsreceptie een groot succes! Ondanks het feit dat er diezelfde avond tal van andere recepties waren, kwamen er toch een 90-tal personen naar de nieuwjaarsreceptie.

Het werd een erg gezellige receptie met streekbieren. Als verrassing hadden Gabi & Johan er ook voor gezorgd dat er naast de traditionele hapjes ook frietjes werden geserveerd met stoverij. Tradities zijn er immers om in ere gehouden te worden.

Na een kort woordje van Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Deckmyn werd het uiteindelijk een avond die uitliep tot in de vroege uurtjes….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail