Vlaams Belang op nieuwjaarsreceptie Gent

Op zondag 7 januari hield de Stad Gent zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een receptie waarbij het alle Gentenaars van gratis drankjes voorziet. Uiteraard is er ook een speechke van de burgemeester met aansluitend een optreden van Pierke Pierlala. Pierke houdt dan op het Sint-Baafsplein een soort mini-conference waarbij hij het uiteraard niet nalaat om vooral de meerderheidspartijen te loven en te prijzen.

Het Vlaams Belang was – gewoontegetrouw – ook weer talrijk aanwezig en hield eraan de Gentenaars ook iets gratis aan te bieden. Vandaar dat tal van leden en sympathisanten tussen 10.30 uur en 11 uur op de invalswegen van het Sint-Baafsplein jaarkalendertjes uitdeelden op bankkaartformaat.

Dit initiatief werd alleszins toegejuicht door tal van Gentenaars die naar de receptie kwamen. Met dit initiatief zet het Vlaams Belang koepel Gent het nieuwe jaar op een dynamische manier in. De kalendertjes zullen immers in de loop van de maand januari ook via tal van locale initiatieven aan de man gebracht worden.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail