Nele Jansegers in Balegem

Op dinsdag 29 november 2005 organiseerde de Vlaams Belang afdeling Oosterzele een avondje waarop ze senator Nele Jansegers hadden uitgenodigd. De avond vond plaats in stokerij Van Damme in Balegem, vooral gekend van de goede Balegemse jenever…

De avond was – hoe kan het ook anders – georganiseerd in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Aangezien op de lijsten ook veel vrouwen moeten staan, is het belangrijk om hieraan de nodige aandacht te geven.

Vandaar dat Nele Jansegers in haar toespraak daar veel oog voor had. Het thema van de avond was “De rol van de vrouw in de politiek en de maatschappij en de waarden van de gezinspartij Vlaams Belang”. Senator Jansegers bracht een goede getuigenis van hoe het Vlaams Belang de vrouw ziet in de politiek en in de maatschappij. Het was helemaal geen verhaal van cliché’s, maar een bondige samenvatting van hoe het Vlaams Belang deze thematiek verwoordt.

Er waren heel wat mensen uit Balegem, Oosterzele en omstreken afgezakt naar de stokerij. Ook Vlaams volksvertegenwoordiger en regiovoorzitter Johan Deckmyn was aanwezig om de plaatselijke ploeg een hart onder de riem te steken. De afdeling van het Vlaams Belang in Oosterzele is immers een hardwerkend team van enthousiaste mensen die de plaatselijke traditionele politici nu al verontrusten….

Johan Deckmyn
Regionaal voorzitter

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail