Deckmyn sponsort supporters Tom Boonen

Overal in Vlaanderen viert men kerst. Ook in de gemeente Hansbeke. Achter het café “De Zoete Inval” in Hansbeke vond daar een kleine kerstmarkt plaats, waar diverse verenigingen een standje hadden.

Het Vlaams Belang was er uiteraard vertegenwoordigd. Ook “De Tornado’s”, de plaatselijke supportersclub van wielerheld Tom Boonen had er een standje. Deze supportersclub had aan Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Deckmyn gevraagd om een supportersvlag te sponseren.

Deckmyn ging hier met veel plezier op in en schonk een leeuwenvlag aan de club, waarmee deze club Tom Boonen in binnen- en buitenland enthousiast kunnen steunen. De supportersclub vroeg aan Deckmyn om deze vlag officieel te overhandigen tijdens de kerstmarkt. Dit gebeurde dan ook op zondag 18 december in aanwezigheid van de plaatselijke Vlaams Belangers Olaf Evrard en Michel Roelens.

Het werd verder nog een leuke avond met uiteraard glühwein en diverse hapjes. Het koude weer buiten was geen rem op het enthousiasme van de Tom Boonen-supporters. Met zo’n supporters is Tom’s succes verzekerd!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail